san30z

Welcome 2 my blogsky

san30z

Welcome 2 my blogsky

حساسیت به مواد خوراکی عاملی برای تشدید میگرن

مصرف مواد غذایی مانده و حساسیت به مواد آمین دار در مرکبات و قهوه موجب تشدید این بیماری میشود.
میگرن یکی از شایعترین و ناشناخته ترین بیماریهاست و بدلیل اختلالات مغزی و عصبی بیشتر در زنان بروز میکند.
سن ابتلا به این بیماری 30 تا 40 سالگی است و 15 تا 20 درصد مردم ایران از آن رنج میبرند.
میگرن میتواند اختلال در دید ، ضعف یک طرف بدن ، سرگیجه ، سکته مغزی و استفراغ به همراه داشته باشد.
مهمترین عامل پیشگیری این بیماری دوری از استرس های عصبی است.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد